Een website voor Kapsalon Astrid

Toen we het kapsalon volop aan het verhuizen waren, werd ik aangesproken door Arno van AL Design. Arno is de vriend van mijn nichtje en is freelance webdesigner. Hij vertelde me dat hij me, wanneer de verhuis volledig afgerond was, een website voor het salon zou schenken.

Toen we dan uiteindelijk de verhuis afgerond hadden, is de website natuurlijk niet ver achter gebleven. En zoals je kan zien, is hij nu volop aanwezig op het web. Ook werden splinternieuwe kaartjes voorzien door AL Design, die ook weer passen in de stijl van onze website. Op die kaartjes wordt je volgende afspraak op de achterkant genoteerd, dus bewaar ze zeker tot de volgende afspraak!

Ik ben Arno enorm dankbaar voor het werk dat hij gedaan heeft om mij weer op pad te helpen met het kapsalon. Neem zeker eens een kijkje op Arno’s website, hij doet wonderen!

Kijk gerust eens rond op mijn website! Tot gouw!

Vele groetjes, Astrid!